Suksess med

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 6. Nov 2014


Siste fredagen i Oktober var det noen som "rømte" hjemme fra for å slippe å dele ut Halloweengodteri!Laila, Arne Bertin, Else og Wiggo møttes på bekkevoll for å "shine"opp lokalet til 50's festen kvelden etter. ( stor takk, samt til Helen som ryddet på søndag!) Egentlig var forberedelsene begynt lenge før dette, samle inn effekter, lage plakater og dekorasjoner, ordne med passende musikk, spillere og prosjektorer.
Til denne kvelden var jeg også så heldig å få kontakt med Morgan Vøien; Norges beste Elvis.


Elvis show


Vi begynte ved halv sju tiden, men det er utrolig hvor fort tiden flyr når man er i godt selskap og har det "arti". "Vorspielet" ble avsluttet opp mot ti, med restekake…Ikke helt ferdig , så det ble noen timer på lørdag også..

Hjem og "stase" seg opp, stadig "forstyrret" av telefonen med spørsmål om det fremdeles var plass på kveldens evenemang. Joda, sier jeg, det er husrom, om enn kanskje bare ståplass, men bare kom..!Det viste seg at det var over 60 stk som dukket opp! Fantastisk!

"Elvis" hadde lydprøve kl. åtte. Og forventningene ble skrudd opp enda et hakk etter denne!

Og ved ni tiden strømmet folket på, pyntet og i festhumør. Musikk ble satt på, og jeg må fortsatt bare beklage, Stein, en 50 tall's computer hadde ikke fått plass i rommet og heller ikke vært kraftig nok til å spille musikk!Så det ble 4 nymotens pc'er som måtte stå for musikken og bildene.

Musikken fulgte en tidslinje fra sen 40 tall og opp inn i 60 tallet, via de mange populære rockn'roll sangene på 50 tallet.Men det ble også spilt mer varierte låter med mer moderne sound, og det er spesielt arti når det kommer bort dansere og spør hvilken låt det var, den var bra eller den har vi ikke hørt før. Den er disse tilbakemeldingene som gjør at en gidder å finne fram musikk og servere den til til dere på et slikt arrangement eller på Mandagskveldene. Ingen tilbakemeldinger > null respons > ikke noe arti å spille > slutter !!

Men her var det bare topp og ved 10 tiden så dro Elvis i gang showet. Han har en fantastisk stemme og "gjør" Elvis suverent bra. Betegnelsen Norges beste "Elvis sound a alike" er vel fortjent! Og publikum visste å sette pris på det de så og hørte, med trampeklapp.

"Elvis" hadde faktisk gått på dansekurs i klubben en gang i tiden, og ble observert ute på gulvet, han hadde ikke helt glemt alle trinnene og takten…

Spredt utover kvelden var det uhøytidelige "konkurranser og lignende". Det var "bit for bit" hvor du måtte se hvilken artist det var på veggen etterhvert som mer og mer av bildet ble avdekket . Det var høytlesing av "dikt"; Google translator hadde oversatt noen kjente 50 talls rockemelodier til norsk.Det var et kryss på dansegulvet som gikk mange til å lure?Musikken ble brått stoppet og den som sto nærmest fikk premie.. Men lappen som var limt under stolen med en av premiene var det ingen som fant!Hvor festet du denne; Johanne?


Jeg hadde også et lite innlegg om 50 tallet i molde , filmen "rock a round the clock" og lokale rockekonkurranser i molde. Ene veggen var også bildelagt med temaer fra 50-tallet.

Det er noe av utfordringen en kveld som denne, folk er så pratesjuke og det er høy stemning. Kanskje det er best å ikke si noe i det hele tatt? Men jeg tror nok det kan være forfriskende med et avbrekk med konkurranser, historier og lignende. Men kanskje samle det til et par ganger i løpet av kvelden.

Skal en dømme atter hvor mange som holdt ut helt til det var slutt ved to tiden, så var kvelden særdeles vellykket.

Så til avslutning må jeg få takke dere for en kjempeartig kveld, og en extra super takk til Else som stiller opp og har vært prøveklut på hjemmefronten og som hjelp før, under og etter arrangementet.

PS: Eget bildegalleri fra festen på Klubben/Galleri.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.