Fotballvenner i Molde Swing- og Rockeklubb!

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 8. Nov 2016

Hei

Som dere sikkert vet så sponser Kjell Inge Røkke med familie klubber og organisasjoner i vår region gjennom Prosjekt Tilhørighet (PT). Molde Swing- og Rockeklubb har gjennom de siste årene mottatt flere 10-talls tusen kroner, takket være bedrifter og privatpersoner som ved kjøp av sesongkort har oppgitt Molde Swing- og Rockeklubb som mottaker av midler i Prosjekt Tilhørighet.

Vi håper at alle, både privatpersoner og bedrifter, som har støttet oss tidligere år vil gjøre det samme for kommende sesong. Kanskje får vi også noen nye støttespillere? Pengene vi får inn gjennom PT går til å støtte våre fantastiske konkurransedansere, som bl.a. fikk med seg mange pokaler fra NM i Bodø nå i helga. PS: Alle som støtter MSR gjennom PT får tilsendt et gavekort på dansekurs i klubbens regi som takk for støtten!

Fornyelsen av sesongkort er allerede i gang og varer fram til 13. november. Privatpersoner viderefører automatisk sin støtte til neste sesong hvis ikke annet blir spesifisert. Nysalget starter 21. november. Se link nedenfor.

http://www.moldefk.no/news/article/y3c2w9s7p09515vf2mksv0utu/title/fornyelsen-av-sesongkort-har-startetKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.