17 mai - Borgertoget

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 31. Mai 2015

Klubben har som tradisjon å stille opp i borgertoget 17 mai i molde. Så også i år. Utfordringen hvert år er musikken, eller hvor plassere denne? Så vi prøver å skaffe en passende bil som musikken kan plasseres på. Og etter først et ja, så ble det nei.

Men så dukket denne meldingen fra Hans Terje opp på Facebook:Da ser det ut som det går i orden med både bil og henger til 17. mai. En meget positiv kar, bosatt på Averøya ved navn Jan Arne Midtsæter, vil gjerne stille opp for oss. Hengeren er på 2,5 x 8 m, så her skulle det være plass til både 1 og 2 dansepar i slengen.

Han kan kjøre hengeren til Molde og parkere den ved Paviljongen på fredag slik at vi får tid til å pynte/ordne. PS: Men for oss vanlige mandagsdansere er det fortsatt kun snakk om å danse/gå på gateplan, ingen oppvisning, så vi håper alle som har skrevet seg på lista + mange flere kommer og blir med i toget!!! Bunad ingen hindring!! Det er også lov å hoppe inn i toget underveis. Bilde av bil og henger nedenfor. Ser det greit ut? Den har ikke karmer, men det gjør forhåpentligvis ikke noe?

Ser bra ut. Er sikkert fort gjort å henge opp en vaier/tau på sidene for sikkerhets skyld...vi kan ikke risikere at noen ramler utenfor...da blir det "break-dance" istedet for swing-dance . Jan Arne har tatt på seg å fikse ei "line" rundt hele hengeren, så da blir det forhåpentligvis ikke "break-dance" mot asfalten.

Etter 5-6 timers dugnad er henger og plakater nå klar for den store dagen. Håper riktig mange blir med så vi får vist fram klubbens bredde! Oppvisningen overlater vi til de 1-2 parene som danser på hengeren – vi andre danser/går bakom og viser DANSEGLEDE! Ha på deg hva du vil, men gjerne noe fargerikt og festlig, evt. klubb T-skjorte! ALLE VELKOMMEN!Sjåfør Jan Arne Midtsæter : Koset oss virkelig vi også. Dere er en flott gjeng, En flott innsats og et bra innslag ble det!

Takk til alle som stilte opp for klubben i dag! Det så ut som publikum likte innslaget vår – i alle fall applaus fra sidelinja! Stor takk også til Jan Arne Midtsæter som på kort varsel stilte med bil og henger. En utrolig positiv kar som gladelig kjørte to turer fra Averøya for at vi skulle få pynta hengeren! En spesiell takk også til Geir, Laetitia, Christine, Anine, Solrun, Frode og Magnar som ble med på dugnaden på lørdag. Hengeren ble fin! Ha en fortsatt fin 17. mai-kveld!
PS.. noen videosnutter ligger på facebook....

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.