WEST COAST SWING, DEL 2 13 - 14 April

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 5. Mar 2024

MOLDE SWING- OG ROCKEKLUBB arrangerer nybegynnerkurs DEL 2 i dansestilen West Coast Swing (wcs). WCS er en moderne dansestil som er internasjonal og er veldig populær blant ungdommer. Kurset gir deltakerne innføring i dansestilen. Kurset fortsetter å gi opplæring i grunnsteg og grunnleggende turer, noe som gir deltakerne god grunnteknikk.


WCS danses til flere typer musikksjangrer som for eksempel; pop, disco, hip hop, RnB, blues og soul...m.m.Se linker for hvordan en kan danse wcs:
https://www.youtube.com/watch?v=RWO_bFvs_8o

HVEM:
Kurset passer for alle. Du må ha deltatt på et nybegynnerkurs og gjerne ha øvet litt etter kurset.
Fortrinnsvis påmelding som par, da det ofte er skjevfordeling mellom leder og følger. Men det er også åpnet for å melde seg på uten partner, men kan risikere å bli satt på venteliste.

INSTRUKTØRER:
Bente Flemsæterhaug og Bjarte Koppen.
Instruktørene har danset wcs i flere år og er aktive i klubbens eget wcs miljø. De har instruert tidligere wcs-kurs i klubben flere ganger og har dessuten reist på flere wcs eventer i Norge hvor de har gått på kurs med både nasjonale og internasjonale instruktører.


TIDSPLAN:
Lørdag  13.april kl 12.00 - 15.00
Søndag 14.april kl 12.00 - 15.00


STED:
Molde videregående skole, festsalen i 1.etasje - bygget som er helt vest av skolensbygninger - inngang på sørsiden av skolebygget - se etter et svart beachflagg med klubbens logo.


PRIS:
150,- medlem
210,- for ikke medlem
Halv pris for ungdom under 26 år og studenter med studentbevis


PÅMELDING:
Registrer din påmelding her:
https://www.letsreg.com/.../west_coast_swing...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.