Har du lyst å lære deg å danse linedance?

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 29. Jan 2023

Har du lyst å lære deg å danse linedance?

Linedance er en gøy og sosial danseform som har blitt populær over hele verden.

Linedance er koreograferte danser som har faste trinnkombinasjoner til en bestemt låt.

Linedance danses på rekke og uten partner.

Linedance danses til alle typer musikk som blant annet swing, pop, latin, funk, irsk, country, vals og tango.

Vi har nå et pågående 8 ukers kurs hver torsdag i perioden fra og med torsdag 1. februar til og med torsdag 21. mars på Kulturhuset i Statsråd Astrups gate 3 i Molde.

Litt øvet kurs fra kl. 18:00 - 19:00

Litt øvet kurs passer for deg som har danset linedance før og er godt kjent med grunnleggende trinn (dansene vil ha flere varierte trinn og snuinger/vendinger).

Nybegynnerkurs fra kl. 19:30 - 20:30

Nybegynnerkurs passer for deg som aldri før har danset linedance og inneholder enkle danser og grunnleggende trinn (passer også fint for den som har danset før og ønsker lære seg nye enkle danser).
Pris for begge kursene: kr. 400,- (medlemmer) og kr. 550,- (ikke-medlem)Pris for ett kurs: kr. 200,- (medlem) og kr. 275,- (ikke-medlem)
Er du nysgjerrig på linedance så ta kontakt med Anja Skjellum på mobil 91575873 eller på e-post anjaskjellum@gmail.com