Innkalling til årsmøte i Molde Swing- og Rockeklubb 2022

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 10. Feb 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Molde Swing- og Rockeklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag 9. mars kl. 19.00 på Romsdal videregående skole.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 23. februar til moldeswing@hotmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter finner du her:

Forretningsorden

Sakliste

Årsmelding msr

Årsmelding  d1m

Budsjett

Revisor

Innstilling valg

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Molde Swing- og Rockeklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Molde Swing- og Rockeklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Molde Swing- og Rockeklubb's lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Molde Swing- og Rockeklubb kontaktes på moldeswing@hotmail.com, evt. tlf 988 11 636.

Velkommen til årsmøte!

styret

Da er det åpnet for dansing igjen fra 7 Februar 2022.

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 9. Feb 2022

Hei dansevenner! Ifølge de nye smittevernreglene som ble lagt fram på tirsdag, er det nå åpnet opp for all idrettsaktivitet, også dans i kontrollerte former ifølge Norges Danseforbund.

Styret besluttet derfor at vi kan starte opp sosialdansene igjen. Mandagsdans altså fra 7. februar fra kl 20 på Kulturhuset, men foreløpig uten servering.

Undergruppene (Salsa/tango, WCS og Bugg) bestemmer sjøl når dere vil starte opp, men muligheten er der. Så da er det bare å finne fram danseskoene igjen og håpe at vi unngår flere nedstengninger.

Velkommen, så sant du føler deg frisk! Antibac blir satt fram og må brukes!

dans lørdagskveld

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 18. Nov 2021

NM i swing arrangeres av Molde Swing & Rockeklubb lørdag 20 november.
På kvelden, arrangeres det en ÅPENT FOR ALLE  dansefest i Bjørnsonhuset med Wild Cats.
Aldersgrense: 18 år.
Dørene åpnes: kl 21:00.
Showstart: ca kl 22:00.
Billetter kr 100.- kjøpes i døra.
Band info:
Wild Cats er et cover band som ble dannet i 1983, og spiller låter stort sett i sjangeren «Engelsk Pub-rock», rock og blues generelt. Repertoaret består for det meste av cover låter versjoner hentet fra de to Engelske bandene Dr. Feelgood og Nine Below Zero sin tidsperiode 1977-1984. Men Wild Cats 2021, har blitt mer allsidig og gjør også cover låter fra flere forskjellige artister og sjangre. Fellesnevner for repertoaret, er at det er veldig svingende og dansbart.
Wild Cats’ besetning, kommer fra Kleive, Istad og Kortgarden i Molde Kommune og musikerne har lang erfaring flere ulike band og sjangere.
Kommentarer fra arrangører:
«Wild Cats sitt repertoar, er litt annerledes enn «vanlige» bluesband, det er up tempo, energisk og det er vanskelig å sitte i ro når bandet driver på.»
- Og det liker publikum og vi som arrangør veldig godt!
Wild Cats er:
Vokal/munnspill: Arve Husby
Gitar/vokal: Ståle Staurseth
Bass/vokal: Jonny Asphol
Trommer: Kjell Arild Istad
Keyboard/vokal: Hans Dagfinn Romuld

Westcoast swing er i gang igjen!

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 25. Sep 2021

Westcost swing sosialdans har startet opp igjen.

sted : Gymsalen på Molde Videregående skole. (inngang mot nordvest.)

Hver Torsdag fra 19.30.

Bugg dans er tilbake

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 25. Sep 2021

Hei alle søndagsbuggere!

Da kan vi endelig danse igjen.

Velkommen søndager  kl. 20-22.

Sted: det gamle kulturhuset.