Fjellswingen 2017

Fjellswingen 2017


Tid


Molde Swing- og Rockeklubb, med sine 250 medlemmer, har i en årrekke arrangert sosiale danseturer både til fjells og til havs, bl.a. Innerdalen, Ona og Bjørnsund. I år, som i fjor, går turen til Phillipshaugen i Øksendalen, der vi kombinerer fjellturer i flott natur med dans, god mat og sosialt samvær.

Les mer om program, overnatting, påmelding, priser og Phillipshaugen.


Phillipshaugen er et tidligere leirsted som nå er oppgradert til helårsturisme. Stedet ligger på et vakkert beliggende platå oppe på Setran i Øksendal og har bilvei helt fram til hytta. Det har fine fasiliteter for overnatting i ulike prisklasser, stor spisesal som kan omgjøres til dansesal og historiske bygninger med sjel og 1800-tallsatmosfære. Hytta har bar med alle rettigheter.

Arrangementet starter fredag kveld med middag, sosialt samvær og dans til klubbens egne DJ’er. Her vil det gå mest i swing, rock, blues og country, men etter ønske kan det også bli spilt både gammeldans, salsa og tango. Lørdag blir det fjellturer av varierende vanskelighetsgrad, middag med kaffe/kaker og litt underholdning. Vi arrangerer fjelltur også på søndag for de som ønsker det. Skulle været mot formodning bli helt håpløst på lørdag, har vi alternativt program, bl.a. dansekurs.

Lørdag kveld spiller gruppa Blå Sko opp til dans. Blå Sko spiller en blanding av egne låter, gammelpop og country m.m. De har lang fartstid fra spillejobber rundt om i Møre og Romsdal og har også spilt på countryfestivalen på Trandal og på Dansefestivalen på Sel (2015). I 2008 ga de ut sin siste CD, “Hello Tennessee”, med bare egne låter, på eget plateselskap, innspilt i eget studio. Låtene kan lastes ned fra samtlige digitale plattformer.


Arrangementet er lagt opp etter klubbens motto «Mest mulig moro for minst mulig pæng», og vi har fått et meget godt pristilbud fra de unge og entusiastiske driverne av stedet. De ønsker oss hjertelig velkommen til ei uforglemmelig dansehelg på Phillipshaugen Lodge 1.-3. september! Arrangementet er åpent for alle, og vi ønsker spesielt danseglade folk fra andre klubber/dansemiljø velkommen!

PS: Påmeldingen er bindende, men ved evt. sjukdom vil innbetalt beløp tilbakebetales mot et lite administrasjonsgebyr. Plassen kan evt. videreselges. Enkelte romalternativ ble fort full-booket i fjor, men det er mulig å sette seg på venteliste. Likedan satte vi i fjor etter hvert stopp for påmelding for jenter – vi ønsket nemlig en viss kjønnsbalanse på arrangementet. Det samme kan skje i år. I tilfelle kan de som evt. ønsker å sette seg på venteliste ta direkte kontakt på tlf. 988 11 636. Det samme gjelder hvis noen skulle ønske enkeltrom (det står ikke oppført på påmeldingsskjemaet).