MILONGA dansekveld (argentinsk tango)

MILONGA dansekveld (argentinsk tango)


Tid


Latingruppen i Molde Swing- og Rockeklubb inviterer til MILONGA (argentinsk tango dansekveld).


Dette blir en sosial kveld i tangoens ånd, hvor det er lov å "bare sitte og se på andre" i lag med andre og å bli kjent med mange gode låter hvis man ikke ønsker å danse. Argentinsk dansetangolåter er veldig allsidig musikk og faktisk ganske spennende å bare lytte til for dem som er usikker på om de vil danse.

Vi starter kl. 19:00 med en innførings/repetisjonstime i forkant.

Flere i latingruppen har fått tilbakemelding fra mandagsdansere om at "dette er noe jeg kunne tenkt meg" så nå har dere sjansen til «å prøve eller bare se om det er noe for deg!»

Det er ønskelig at du tar med deg en dansepartner, en venn eller venninne, trenger ikke være av samme kjønn. Ikke uvanlig at damer danser mann eller mann danser dame i argentinsk tango, faktisk så danset menn sammen i begynnelsen for å bli bedre til å føre damene. Men ingen hindring om du kommer alene.

Klokken 20:00 starter vi Milonga’n.
Ta med «salt-mat» til felles bord, og egen drikke. Det serveres kake og kaffe/te.

Ønsker du bare å nyte argentinsk tangomusikk ved et kaffebord, få innblikk i dansen, oppfriskning på nybegynnernivå første timen og kanskje endelig prøve hvordan det er å danse argentinsk tango så har du sjansen nå.

Vi ønsker alle velkommen!

Plakat for kvelden

Sted: Paviljongen vest for Bekkevoll skole
Tid: kl. 19:00-24:00
Pris: kr. 50.-(medlemmer)
Pris: kr. 100 (ikkje medlemmer)

Fra en tidligere tangokveld:
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.