ARGENTINSK TANGO-CAFE sosial- og dansekveld

ARGENTINSK TANGO-CAFE sosial- og dansekveld


Tid


Latingruppen i Molde Swing- og Rockeklubb inviterer til ARGENTINSK TANGO-CAFE sosial- og dansekveld (MILONGA). Lørdag 31.oktober.


Dette blir en sosial kveld i tangoens ånd, hvor det er lov å "bare sitte og se på andre" i lag med andre og å bli kjent med mange gode låter hvis man ikke ønsker å danse. Argentinsk dansetangolåter er veldig allsidig musikk og faktisk ganske spennende å bare lytte til for dem som er usikker på om de vil danse.

Vi starter kl. 20:00 med en innføring for de nye og repetisjon for kursdeltakere i forkant.

Flere i latingruppen har fått tilbakemelding fra mandagsdansere om at "dette er noe jeg kunne tenkt meg" så nå har dere sjansen til «å prøve eller bare se om det er noe for deg!»

Det er ønskelig at du tar med deg en dansepartner, en venn eller venninne, trenger ikke være av samme kjønn. Ikke uvanlig at damer danser mann eller mann danser dame i argentinsk tango, faktisk så danset menn sammen i begynnelsen for å bli bedre til å føre damene. Men ingen hindring om du kommer alene.

Ta med «salt-mat» til felles bord, og egen drikke. Det serveres kake og kaffe/te.

Ønsker du bare å nyte argentinsk tangomusikk ved et kaffebord, få innblikk i dansen, oppfriskning på nybegynnernivå første timen og kanskje endelig prøve hvordan det er å danse argentinsk tango så har du sjansen nå.

Vi ønsker alle velkommen!Sted: Paviljongen vest for Bekkevoll skole
Tid: kl. 20:00-24:00
Pris: kr. 50.-(medlemmer)
Pris: kr. 100 (ikkje medlemmer)

Plakat for arrangementet til utskrift og oppslag


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.