Har du ideer om hvordan klubben bør være framover ?

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 9. Okt 2022

Hei!

Vi inviterer til ÅPEN MEDLEMSKVELD  i Molde Swing- og Rockeklubb onsdag 9. november kl. 18-22 i gymsalen ved Molde videregående skole.

Kvelden blir ledet av Guro Grønningsæter fra Idrettskretsen. Ho vil ta oss med i en prosess der vi først bevisstgjøres dagens situasjon i klubben, Deretter vurderer vi sammen hva som kan gjøres for å få klubben til å fungere enda bedre. Det veksles mellom gruppearbeid og plenum.

Kvelden vil også inneholde oppmuntringer både i form av fysisk aktivitet og ei sosial pause med servering av pizza og drikke. Håper du kan sette av denne kvelden sammen med oss!

Pga. matbestilling ønsker vi gjerne tilbakemelding på hvor mange vi blir. Bruk Facebook og Trykk «Svar»  og skriv «Kommer», evt. «Kommer kanskje» hvis du er usikker. Er det uaktuelt, trenger du ikke å svare.

Mvh.

Styret i Molde Swing- og Rockeklubb