Hva bringer 2021 ?

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 17. Jan 2021

Vi har nå passert et ganske så spesielt år. Tragisk for mange, lite kjekt også for oss danseglade, men sett i perspektiv likevel ganske overkommelig, sjøl om mange nå begynner å kjenne danseabstinens. Vi skulle feire 40-årsjubileum dette året, og hadde planlagt mange aktiviteter.

 Heldigvis fikk vi gjennomført en vellykket jubileumsfest og et karneval på nyåret, men det ble også eneste feiringen før koronaen kom og tok oss. Blant aktivitetene som måtte avlyses, var NM i swing som skulle arrangeres i Bjørnsonsalen 7. november. Vi får håpe vi får det til ved en senere anledning. Lyspunktet var et vellykket line-dancekurs i oktober og november med rundt 30 deltakere.

 Hva det nye året vil gi oss av danseopplevelser, er foreløpig uklart. Nyttårsballet er i allefall avlyst, og sosialdansene må vi også vente med til i alle fall godt utpå seinvinteren, kanskje helt til høsten. Men begynnende vaksinering gir oss håp.

 Det å gjøre klubben mer synlig i bybildet, var noe av tanken i jubileumsåret. Sjøl om det ikke lot seg gjennomføre dette året, er det ideer vi kan ta med oss videre. I så henseende kan nevnes at vi har avtalt dansing på nye Molde Torg lørdag 11. september, forutsatt at koronasituasjonen har roet seg. I tilfelle blir dette et arrangement vi styrer helt sjøl, både lengde og innhold. Det kan være en blanding av oppvisning og vanlig dansing der alle kan delta. Fokuset må være å vise fram allsidigheten i klubben. Kan nevnes at Bjørnsonfestivalen arrangeres samme helg, så det blir forhåpentligvis en del folk i byen. Med dette litt optimistiske synet på det nye året, vil jeg på vegne av styret ønske et riktig godt, og etterhvert koronafritt, nytt år!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.