Skal vi danse jazz med Kustbandet

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 30. Jun 2014

Lørdag 19.07 er det for første gang på mange år selskapsdans på Moldejazz. Det er svenske Kustbandet på 12 som spiller, og blant de inviterte danserne finner vi følgende:
  • Pontus Persson SWE
  • Isabella Gregorio ITA
  • Emil Håkansson SWE
  • Sandra Klack SWE
  • Christian Frommelt USA
  • Jenny Shirar USA
Litt av poenget med opplegget er at "proffe" dansere befinner seg på samme dansegulv som alle andre.

Molde Swing- og Rockeklubbs medlemmer får inngang til denne dansen for kr.480, normalpris er kr.680. I prisen inngår servering av ett glass bobler og fingermat. Vi får 100 billetter til denne prisen, først til mølla gjelder.

Videre kan inntil 50 medlemmer av Swingklubben, som melder seg på dansen, også melde seg på et lukket seminar/kurs i lindy-hop, jitterbug og fox-trot, med 4 – 6 av de tilreisende svenske og amerikanske danserne. Sted: Paviljongen fredag 18.07 kl. 16.30 – 18.30. Også her først til mølla.

For påmelding send epost til:moldeswing@hotmail.com
Med Tittel/Emne: «Jazzdans påmelding 2014»
Tekst i Eposten skal inneholde fullt navn på swingklubbmedlemmer som skal være med på dansen. Og hvem av disse som skal være med på seminaret fredag. Vi trenger også Epostadresse for å få sendt melding til dere hvis dere ikke får plass.
Påmeldingsfrist: 10.Juli.

Swingklubben tar imot påmelding, og vasker lista mot medlemslista vår. Vi sender deltakerliste over til MoldeJazz, og dere betaler ved inngangen. Vi kan ikke ta på oss noe opplegg for refusjon for de av dere som eventuelt allerede har kjøpt fullprisbillett.

Det er pent antrekk på dansen lørdag, gjerne dress. 

Se Moldejazz sin presentasjon av arrangementet, der kan dere også høre og se Kustbandet:
http://www.moldejazz.no/2014/index.php?page_id=20041

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.