Info om VM arrangementet

Postet av Molde Swing- og Rockeklubb den 23. Apr 2014

VM info til Klubben.

Det jobbes mye i kulissene. Komitèen består hovedsakelig av Sissel, Bente og Pål. Men flere deltar; Hans Terje, Laila, Inger, Judy m.fl.

Bente har det grafiske og leverer tjenester til en verdi av minst 30 000,- !! arrangementet har fått en helhetlig grafisk profil, både på logoer, bannere, tskjorter .m.m.

Vi skal ha 2 konferansierer fra egen klubb;Nina og Eirik.
17. mai toget; her skal det lages et opplegg for å promotere Vm arrangementet.


Noe av målet og det vi jobber mye med er å gjøre ”opplevelsen av Molde ”, både arrangementet, servicen, det sosiale, klubben, byen, dvs. totalpakka!
For å få til dette trenger vi hjelp av medlemmene i klubben.

Det vil bli lagt ut dugnadslister på Gjestestova der du kan skrive på når du kan bidra under arrangementet, enten Fredag, Lørdag eller på Søndag, Her skriver du også navn, telefonnummer og mailadresse og hvilke språk du kan. Det trengs vertskap, sjåfører, vakter, kiosk, samt andre ”poteter”.

Det er forventet mellom 14 og 17 nasjoner hit, og hvis dere kan andre språk, kjempebra.
På hjemmesida http://moldeswing.no/p/2614/vm-i-boogie-woogie-2014 finner du info om arrangementet (på engelsk) med tidsskjema og lignende.12 til 18 på lørdag er selve konkurransen. Men det er mye som skal skje før den tid! Allerede på torsdag kommer dommere og Vm-utsendinger og disse skal da ha ”service”.

Det blir sosial dans på lørdags kvelden på Seilet, og det jobbes med lokale band.

Sponsing og den økonomiske biten er tung og vi er takknemlig for den hjelpen vi kan få på det området. Danseforbundet bidrar med en støtte til en vesentlig del av utgiftene.

Det er allerede åpnet for muligheten til å kjøpe billetter, det kan du gjøre via linken her:
Billettservice. Pris 250.- ( meget rimelig!) så dere må gjerne kjøpe billetter hvis der bare vil se på, eller kanskje bare bidra med dugnad under deler av arrangementet. MSR har ingen billetter selv!
Evt. Billetter til kveldens dans går gjennom klubben, og mer info om disse kommer senere.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.